Wij werken onder andere samen met:

Sigma Coatings:

Sigma staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die u helpen het beste uit uzelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein.

Onze kennis delen we graag en actief met u. Of het nu gaat over techniek, materiaal, kleur of duurzaam onderhoud. En we blijven ons voortdurend verbeteren. Dus investeren we continu in slimme, toekomstgerichte oplossingen. Dit alles met maar één doel voor ogen: een resultaat waar u trots op kunt zijn. Nu en straks. Keer op keer.

Uw resultaat telt. Sigma

Van Wijk Verf:

Sinds 1 november 1961 bedient Van Wijk Verf haar afnemers op een betrouwbare en eigenzinnige manier. Naast het brede assortiment met talrijke probleemoplossers, beschikt Van Wijk Verf over zeer deskundig en gemotiveerd personeel! Dit maakt dat we zowel de kleine, als grote bedrijven kunnen bedienen op een manier die hen aanspreekt. Een goede mix van ervaring(Van Wijk Verf heeft weinig personeelsverloop) en nieuwe aanwas, zorgen ervoor dat we een dynamisch bedrijf zijn.

Optimaal Bedrijfsondersteuning:

Optimaal bedrijfsondersteuning biedt oplossingen op maat voor ZZP en MKB op het gebied van:

  • Financiële administratie
  • Ziekteverzuim begeleiding
  • Reorganisatie en optimalisatie bedrijfsvoering

https://www.verfvinden.nl:

Wilt u uw woonhuis of bedrijfspand laten schilderen?
Bezoek dan eens www.verfvinden.nl en laat u verbazen over de optie’s die wij u kunnen aanbieden.